top of page

Despre noi

Limba mea maternă este româna,
iar a doua fotografia.

DSC03184.JPG

       Sunt o persoană creativă.

     În fotografiile mele caut să mă scufund în personalitatea cuiva și să le arat propria latura necunoscută.

Sunt recunoscător că am creat o legătură specială și unică cu oricine a trecut prin fața camerei mele.

 

Aștept cu nerăbdare să vă întâlnesc și să capturăm împreună momente de neuitat.

De ce să mă alegi pe mine?

1.

Sunt un om deschis, vesel si foarte bine dispus care nu doar ca va ofera servicii foto/video de calitate ci si destind atmosfera creand una relaxanta punand zambetele pe foata oamenilor.

2.

Aparatura folosita de mine este una de ulima generatie iar pozitiile, zi cadrele trase de mine sunt unele moderne si originale, axandu-ma pe creativitate.

3.

Timpul de editare a fotografiilor este unul scurt (maxim 7 zile de la data evenimentului), facand ca gradul de asteptare unul mai mic, iar fotografiile/clipurile video vor fi editate cu atentia necesara.

DSC02297.JPG

Până în prezent am realizat:

Parteneriat cu
Luado Chocolate

Împreuna cu cei de la Luado Chocolate am realizat o ciocolata cu fotografia mea pe ea.

În prezent puteți achizitiona aceasta ciocolata din magazinele Luado din Judetul Brasov.

DSC02279.JPG

     În perioada 15-30 octombrie împreuna cu Filip Nastase am oganizat prima expozitie din orasul Brasov dedicată tuturor elevilor din ciclul gimnazial si liceal, de fotografie. Aceasta s-a aflat in Mall-urile Afi Brasov si Coresi Shopping Resort. Fotografiile au fost vazute de aprox 5 mii de persoane zilnic iar în total expozitia a avut o audientă de 75 de mii de persoane.

DSC06671.JPG
_DSC9021.JPG

Semimaraton 

Semimaratonul Intersport Brasov din 02.04.2022 a avut ca parteneri Consiliul Judetean al elevilor une sunt fotograf voluntar. Cu aceasta ocazie am fost fotograful din partea lor.

DSC01753.JPG

     În cadrul Rotaract Kronstadt am avut onoarea de a participa la un eveniment unde DJ-ul invitat a fost chiar renumitul Dirty Nano.

DSC00890.jpg
DSC00890.jpg

K Tribute

În cadrul evenimentelor din vara aceasta, cei de la K Tribute m-au chemat pentru a le face fotografii de prezentare atat party-urilor de seară unde ca invitați au fost (DJ Alex,

Dj dARK, etc.), cât si minunatei locații. 

Interact
Kronstadt

Împreună cu Interat Kronstadt am participat ca fotograf la nenumarate party-uri in pub-uri renumite din Județul Brasov, cum ar fi Temple Pub si Mood.

DSC07802.JPG
DSC08114.JPG

Tam Tam 
Festival

Brasov

În cadrul festivalului Tam Tam Festival am fost chemat ca fotograf.

AMURAL Festival

Renumitul festival AMURAL de lumini gazduit de Brașov, a fost fotografiat de o echipa de 4 fotografi, dintre care făceam parte și eu. În cadrul acestui fabulos spectacol am realizat fotografii superbe alaturi de oameni superbi.

DSC00560.JPG
DSC01629.JPG

Brasov

Cei de la Happy Camps Brașov au organizat un Treasure Hunt superb in centrul vechi al Brasovului. Toata emoția si fericirea lor a ramas pastrata de fotografiile facute de mine pe 31 august.

DSC01999.JPG

Fotografii pentru o trupa de teatru

Am avut oportunitatea de a colabora cu o trupa locala de teatru din Brasov pentru a-i ajuta sa se promoveze prin cateva fotografii profesionale. Trupa se numeste Amprente.

_DSC5038.jpg
_DSC4948.jpg
_DSC4297.jpg
bottom of page