top of page

Informatii utile 
despre
SEDINTELE FOTO/
SEDINTELE VIDEO

DSC03985 .jpg

SEDINTA VIDEO

     Pe langă arta fotografică, fotografiile de portret pot capata o nouă formă..., una mai putin cunoscută și vazută, una dinamică. Fotografia de portret, sesiunile de fotografieau apărut cu mai mult de 170 de ani. După studierea pozitiilor de fotografie de portret, după studierea videografiei și a editarii video consider ca ședințele/sesiunile video pot deveni o modă apreciată de majoritate.

Ce inseamnă mai exact sedinta video?

     O sedintă video este mult asemanatoare unei ședinte foto. Aceasta se poate desfăsura atat in studio cat si in natură ( personal cred ca sedintele video ies mult mai bine in mediu natural(parc, zona cu cladiri noi, teatru, centru vechi sau orice alta locatie aleasa de comun acord cu modelul deoarece fotografiile devin instant mai creative și mai expresive, dar totodata dau efectul de wow datorită obiectivelor utilizate de mine care sunt sharp)

Pozițiile statice din fotografia clasică se transformă total in alte pozitii moderne si dinamice.

     O fotografie este echivalentă in ședința video cu un videoclip de 5-7 secunde.

     O ședintă video cuprinde între 20-30 videoclipuri atent concepute.

     Ca si in cazul ședințelor foto, intreaga sedință video va fi complet editata.

     O sedinta video dureaza aproximativ 90 min.

SEDINTA FOTO

     Sunt un om care iubeste să vadă fericire, entuziasm sau alt sentiment puternic, și asta nu numai la finalul unei sedinte foto ci și in timpul ei. De aceea, in ședintele foto realizate de mine caut sa am în majoritatea fotografiilor cat mai multe emoții. În cadrul sesiunilor de fotografie caut sa detașez modelul de stresul de zi cu zi, sa spun glume și să caut sa fiu cald cu acesta pentru a crea fotografii cat mai creative si mai naturale.

     Pe mine ca fotograf mă intereseaza ca,  la finalul sesiunii foto, sa fiu cu adevarat multumit.

           Ce cuprinde o ședinta foto?

     O sedinta foto, in general cuprinde intre 30-40 fotografii complet editate si retusate intr-un stil propriu care ofera un plus fotografiei, cat si unicitate.

     Sesiunile foto se realizeaza atat intr un studio cat si intr-un spatiu ales de comun acord.

     O sedinta foto dureaza aproximativ 90 min.

DSC07224.JPG
bottom of page